‘Innerlijke transitie’ weekend

Facebook
Transitie Vlaanderen
INNERLIJKE TRANSITIE ‘TERUGKEER NAAR HET LEVEN’4 – 5 – 6 maart 2016

Een weekend Innerlijke Transitie gebaseerd op ‘Het Werk dat weer Verbindt’ van Joanna Macy.

Veel mensen voelen zich diep geraakt door de ernstige schade die wordt toegebracht aan de natuur en aan de Aarde. Deze pijn leidt door onze onmacht vaak tot schuldgevoelens of ontkenning, waardoor we onze geest afsluiten.

Joanna Macy doet ons beseffen dat wanneer we onze pijn voor de wereld ontkennen of onderdrukken, we ook onze kracht ondermijnen om bij te dragen aan de heling ervan. Vanuit dit elementaire inzicht heeft zij haar Werk dat weer Verbindt ontwikkeld. Deze methode put uit systeemtheorie, diepe ecologie, ecopsychologie en verschillende spirituele tradities. Ze bereidt de weg voor de overgang van de industriële groeimaatschappij naar een levensondersteunende samenleving, een overgang die de ‘Grote Ommekeer’ wordt genoemd.

Dit weekend is bedoeld voor mensen uit de transitiebeweging ter ondersteuning van hun innerlijke veerkracht in de acties die zij ondernemen voor het bewerkstelligen van de Grote Ommekeer (maximum 12 deelnemers).

Begeleiding: Fanny Matheusen
4-5-6 maart 2016
Locatie: Domein Roosendael – St Katelijne-Waver
Prijs inclusief verblijf, maaltijden en programma:  €165
(indien de prijs een probleem vormt, dan passen we er een mouw aan)
Info: 016/23.60.16

Inschrijven via www.transitie.be

Je inschrijving is pas definitief na overschrijving van 165 euro op de transitie-rekening: IBAN: BE10 5230 8076 4804, BIC: TRIOBEBB, met vermelding van je naam + ‘weekend innerlijke transitie’. Bij laattijdige annulering wordt dit bedrag niet terugbetaald (tenzij annulering om dwingende redenen).

Speak Your Mind