‘Stoppen met klagen’ Steven Vromman (door Transitie Merksem)

Beste,

 

Misschien keek u enige jaren geleden ook naar het programma Low Impact Man op Canvas? In die reeks ging Steven Vromman de uitdaging aan om echt milieubewust te leven en een ecologische voetafdruk van 1,6 hectare te behalen, het “eerlijke aandeel” aan oppervlakte waarmee iedere aardbewoner toe zou moeten kunnen komen, daarin op de voet gevolgd en van commentaar voorzien door een sceptische Patrick De Witte (pdw).

 

Vele jaren zijn ondertussen verstreken, maar Steven doet zijn naam van Low Impact Man nog steeds alle eer aan in zijn blog, via boeken, lezingen en nu ook met een humoristische show.

Transitie Merksem is dan ook trots dat we Steven Vromman konden strikken om met zijn show naar Merksem te komen. Onder de noemer ‘Stop met klagen’ verovert hij de harten van het publiek met ecologische tips, liedjes op ukulele en stroompanneverhalen. Kom ook kijken naar deze eco-comedy waarin hij oproept tot activisme en lacht met u, mij en zichzelf, en bestel je kaarten vandaag nog.stoppen met klagen

Voor slechts 6€ kan u deze voorstelling bijwonen, indien u via mail reserveert en betaalt via overschrijving. Aan de kassa, de avond zelf, zullen de resterende tickets aan 8€ aangeboden worden. De plaatsen in de zaal zijn beperkt, dus snel inschrijven is de boodschap.

 

Er is vooraf en nadien mogelijkheid tot een gezellige babbel en dan kan u ook meteen alles te weten komen over Transitie Merksem, wie we zijn, waar we mee bezig zijn …

 

Stop met klagen, met Steven vromman, vrijdag 20 maart 2015, 20u, JC Bouckenborgh (bovenzaal), Bredabaan 559 – niet te missen!

We zouden jullie ook dankbaar zijn indien jullie dit doorsturen naar jullie contacten en/of mee vermelden op jullie website. Alvast bedankt.

 

Vriendelijke groeten,

Bea

voor Transitie Merksem

Speak Your Mind